top of page

KALÄ°TE GÃœVENCE PROGRAMI




Deriyle çalışırken, kalıcı bir kalite oluşturuyorsunuz. Her kesim, her dikiş, her süsleme ve her kusur, üzerine titrediğiniz ayrıntılardır. Sadece yapmakla ilgili değil, iyi yapmakla ilgilidir.


DERİ & DERİ olarak, biz de bu kaliteye saygı duyuyoruz. Bu nedenle sattığımız ürünlerin kalitesine adanmış bir ekibimiz var. Her deri parçası el ile kontrol edilir ve boyut, ağırlık, tabakalar arası tutarlılık ve işareler, markalar, delikler ve renk gibi diğer karakter kusurları dahil olmak üzere deri koleksiyonumuz için belirlediğimiz standartlara göre sıralanır. İncelendikten sonra standartlarımıza uyan deri, onaylı Kalite Güvence mührü ile damgalanır.*


Müşterilerimiz için Kalite Güvencesi ne anlama gelir?

Bu, yığınlarca deri arasında dolaşarak mükemmel bir parça aramak için harcanan zamanın azalması anlamına gelir. Tek seferlik bir parçayı aramayı uzmanlık gerektiren deriye bırakılması gerektiğine inanıyoruz - çekirdek derimize değil. Ayrıca, daha düşük kaliteli bir ürün için prim fiyatı ödemediğinizi bilmek anlamına gelir.


Standartlarımıza uymayan deri ne olur?

Mükemmel olmadığı için belirli bir projede işe yaramayabileceği anlamına gelmez. Kusurlar, ek karakter getirebilir veya etrafında çalışması kolay olabilir. Kalite güvence standartlarımıza uymayan premium kalite deri için ayrılır ve farklı bir ürün numarası altında satılır; burada kalite değişir ve fiyat buna yansır.


Çevrimiçi sipariş ettiğiniz deriden ne beklemeniz gerektiğini nasıl bilebilirsiniz?

Her deri parçasının kendine özgü özellikleri olsa da, çevrimiçi bulunan en tutarlı deriyi size sunmaya çalışıyoruz. Her zaman sizin için deri seçerken tutarlılık, önceliğimizdir.

Ayrıca çevrimiçi alışveriş yaparken mümkün olduğunca fazla ayrıntı sağlamayı amaçlıyoruz. Her deri parçası için kesim, renk, ağırlık, ortalama boyut ve daha fazlasını içeren bir resim ve açıklama bulabilirsiniz.

8 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page